Hotellrecension av V Palm Springs

Som en oas i öknen, en enkel resort med 140 rum och två poolområden, breder V ut sig i utkanten av staden Palm Springs. Från övernattning över nyår 2019 kommer denna enkla hotellrecension av V Palm Springs som under min vistelse var befolkad av många yngre gäster för helgens festande. Det var en glad och uppsluppen stämning bland alla oss 25-45 åringar.

Hotellrecension av V Palm Springs

Bergen runtom ger en hisnande bakgrund, medan man relaxar för att ha skönt häng med sina medresenärer. Bor man på andra våningen (högst upp) får man utsikt både mot de kala bergen och över poolen.

Hotellkomplexet påminner om ett motell men som har lyxats till med poolområden, fräsch lobby och mycket trevliga rum med fin inredning. Det finns boenden på två våningar, markplan eller våningsplanet ovanför detta.

V Palm Springs ligger utanför Palm Springs centrum, det är lämpligast att ha bil till och från centrum. I närheten finns dock ett par restauranger som man har gångavstånd till. Exempelvis Elmer’s Restaurants som är populärt eftersom de klassisk amerikansk mat som passar fruskos, lunch/brunch och middag. Vanligen har de öppet 6-21 alla dagar.

Faciliteter

Rummen är rymliga, har garderob och ett fint och modernt badrum. En liten kyl finns i alla rum. Antingen finns en dubbelsäng eller två större enkelsängar i rummet.

Rummen på markplan har en liten uteplats som bjuder in till en stund utomhus. Det är dock något lyhört från våningen ovanför, spring från barnfötter hörs tydligt ner.

Parkering finns det gott om, runtom hela hotellområdet. Lobbyn delar ut parkeringstillstånd på förfrågan, så säkerställ att du får ett sådant om du ska parkera en bil här.

Prisbild: räkna med mellan 1500-1900 kr per natt under lågsäsong medan det under högsäsong kan kosta över 2500 kr per natt.

Boka: http://vpalmsprings.com/ 

Adress: 333 E Palm Canyon Drive, CA 92264

Läs också: Fira Jul i Las Vegas

Rulla till toppen