Planera för nyårsafton utomlands

Om man vill byta vinter mot sommar under nyårshelgen är det dags att planera för nyårsafton utomlands redan nu. Dels kostar flygbiljetten troligen rätt mycket och dels börjar de bästa hotellen bli uppbokade. Men det finns pärlor som man kan åka till utan att det kostar skjortan.

Gran-Canaria-strand-nyarsafton-TravelGrip

Nyårsafton utomlands

Det är alltid skönt att kunna fira nyårsafton utan vinterjacka, tänk dig minst tjugo graders värme, då kan man minsann sätta på sig en festblåsa (eller kostym) och dansa loss i snygga skor och inga vinterkängor!

HÖGRE BUDGET

  • Dubai, ett av länderna i förenade Arabemiraten, står för lyx och hög standard. Att flyga hit kostar inte lika mycket som till andra destinationer i Asien men att bo här i de centrala delarna av staden över nyår kostar minst 2 000 kronor / natt.
  • Fort Lauderdale eller Miami i Florida, USA, är populära destinationer för både barnfamiljer och par kring jul och nyår. Det går att ta sig hit med ett flertal bolag om man accepterar att byta en gång efter vägen men flygpriserna hit stiger för varje år. Att bo över nyår i Miami kostar omkring 3 000 kronor / natt medan det i Fort Lauderdale går att hitta et bra rum för cirka 1 000 kronor / natt.
Atlantis-Hotel-Dubai-TravelGrip
Atlantis hotell på udden av en av Palmöarna slår till på storslaget fyrverkeri
Fira-nyar-i-Dubai-TravelGrip
I Downtown Dubai finns vackert skådespel, shopping och matställen
Poolhäng-på-Crowne-Plaza-Fort-Lauderdale-FLorida-TravelGrip
Fort Lauderdale i Florida

LÅG BUDGET 

  • Las Palmas på Gran Canaria är en storstad på en av Kanarieöarnas största ö, här finns såsom i många andra storstäder många matställen och barer att hänga på. Därtill anordnar en del hotell Nyårsfest.
  • Maspalomas i södra Gran Canaria bjuder på en del trevliga matställen i närheten av den kända fyren. Området känns fräsch och rent och utbudet är stort. Perfekt för en helkväll i och med att man också kan se solnedgången här!

Flygresa till Gran Canaria går att få för en bra pris, antingen reguljärt via exempelvis SAS eller om man väntar och chansar på en sista minuten charterresa.

Nyar-pa-Gran-Canaria
Nyårsfest i AC Hotel Iberia Marriotts lobby

Champagne-pa-nyar-TravelGrip

Bar-i-Maspalomas-Gran-Canaria-TravelGrip
Bar i Maspalomas
Maspalomas-omrade-med-restauranger-Gran-Canaria-TravelGrip
Restaurangområde i Maspalomas



Booking.com

ANNONS:

Rulla till toppen