TravelGrips resor under 2014

TravelGrips utlandsresor under 2014 blev till antalet totalt 8 stycken. ”Bara” tre nya länder adderades under 2014 så jag kom upp i 43 besökta länder totalt, men jag gjorde en del återbesök i favoritländer. Här följer en summering av reseåret 2014! travelgrip-arab-emiraten-oman- (19)

TravelGrips utlandsresor 2014

I många fall när jag reser bakar jag ihop rundresor på egen hand och besöker flera platser under en och samma resperiod, därav är listan nedan fler till antalet mot de 8 flygresor till utlandet som jag har genomfört.

TravelGrip-globetrotter-2014-nyc

TravelGrips Resplaner för 2015

Under 2015 räknar jag med att genomföra två ”längre” utlandsresor och ett par weekendresor inom Europa. Hittills är resa till Dubai bokad och i samband med denna hoppas jag åka till Qatar över ett par dagar. Den andra resan skulle vara att åka till Florida och Alabama i USA. Därtill tror jag att jag åker på en weekend till Berlin, Barcelona och kanske London.

Rulla till toppen